×
Ürünler Sepete Eklendi
PORTEMEM YAYINCILIK

Portemem Ynl. Hanon Piyano Metodu N11.1154

570,48 TL 503,36 TL
Kategoriler : Tuşlu Kitapları
Marka : PORTEMEM YAYINCILIK
Stok Kodu : mem_9786055992712_7
Stok Adeti : 5


1500₺ ve Üzeri Alışverişte Ücretsiz Kargo

Garantili Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Portemem Ynl. HANON Piyano Metodu

Günümüzde piyano eğitiminin oldukça yaygınlaşması ve iyi piyanist sayısının hayli artması artık bu çalgıda vasatlığa yer bırakmamaktadır.
Bu nedenle herhangi bir zorluktaki bir parçayı amatör olarak çalmayı göze almak için bile sekiz veya on yıl piyano çalışmak icap eder.
Oysa bugün kendini seneler sürecek olan böyle bir çalışmaya adayacak ne kadar az kişi mevcuttur! Onun içindir ki pek çok çalış, yetersiz çalışmalar yüzünden eşitsiz ve hatalı olmaktadır.
Sol elin zorca pasajlarda yorulması; dördüncü ve beşinci parmaklara yönelik özel çalışma yapılmadığından diğer parmaklara göre daha zayıf olan bu parmakların neredeyse işlevsiz kalmaları;
pasajlardaki oktav, tremolo veya trillerin çabayla ve yorularak çalınması yanlış ve ifadeden tamamen yoksun bir icraya sebep olmaktadır.
Senelerce bu soruların üstesinden gelebilmek için uğraşarak piyano eğitiminin tüm gerekliliklerini çok daha kısa zamanda verebilen özellikli alıştırmalarla dolu bir kitap oluşturmayı amaçladık.
Bu sonuca gelebilmek için aşağıdaki sorunun çözümünü bulmak yeterli oldu: Eğer elin her beş parmağı tamamen eşit olarak iyi eğitilirse,
parmaklar piyano için yazılmış herhangi bir eseri çalmak için hazır olur: Geriye kalan tek konu ise kolaylıkla belirlenebilecek olan parmak numaralarının konması olacaktır.
Bu sorunun çözümünü Altmış Alıştırmada Virtüöz Piyanist adlı çalışmamızda bulduk. Kusursuz bir çalış için parmakların hız, serbestlik, güç,
eşitlik ve bileğin esneklik kazanması kaçınılmazdır. Bu nitelikleri kazanmak için gerekli olan alıştırmaların tümü bu kitapta mevcuttur.
Bununla birlikte, alıştırmalar sol elin sağ el ile eşit beceri geliştirmesi amaçlanarak tasarlanmıştır. Çeşitli metotlarda da bulunabilen birkaç alıştırma haricinde tüm kitap bizim kişisel çalışmamızdır.
Bunlar genellikle sıkıcı ve çalışmak için büyük azim gerektiren sıradan beş-parmak alıştırmaları gibi, öğrenciyi yormayan egzersizlerdir.
Bu alıştırmalar birkaç defa okunduktan sonra oldukça hızlı bir tempoda çalınabilecek bir tarzda yazılmışlardır.
Bu yüzden parmaklar için mükemmel çalışmalar olmalarının yanı sıra zaman kaybına da yol açmamaktadırlar.
İstenildiği takdirde öğrencileri kendi aralarında iyi çalmaya özendirmek veya onlara toplu çalma alışkanlığını kazandırmak için herhangi bir alıştırma birkaç piyanoda aynı anda çalınabilir.
Kitapta tüm teknik zorluklara değinilmiştir. Alıştırmalar bir önceki alıştırmalardan dolayı yorulmuş olan parmakların dinlenmesine olanak tanıyacak şekilde sıralanmıştır.
Bunun sonucunda tüm teknik zorluklar çaba sarf edilmeden ve yorulmadan geçilmiş olur ve parmaklar çalışta hayret verici bir kolaylık elde eder.
Bu kitap tüm piyano öğrencileri amaçlanarak hazırlanmıştır. Yeni başlayanlar yaklaşık bir senelik eğitimden sonra kitaptaki alıştırmalara başlayabilirler.
Daha ileri öğrenciler ise çok daha kısa zamanda çalışmaya başlayabilir ve böylelikle parmak ve bileklerde önceleri meydana gelebilen sıkılığı artık hiç hissetmiyor olabilirler.
Bu, onlara temel teknik zorlukların üstesinden gelmeleri için gerekli beceriyi sağlayacaktır.
Çalışlarını formda tutmak için yeterli çalışma zamanı bulamayan piyanist ve öğretmenlerin parmak becerilerini geri kazanmak için sadece birkaç saat bu alıştırmaları çalmaları yeterlidir.
Alıştırmaların tümüne hakim olduktan sonra kitabın tamamı bir saat içinde çalınabilmektedir.
Her gün bir süre tekrarlandığında zorluklar sanki sihir değmişçesine ortadan kalkacak ve pek çok seçkin sanatçının sırrı olan güzel, duru,
temiz, parlak çalış elde edilecektir. Sonuç olarak, bu çalışmayı tüm teknik zorluklara yönelik bir anahtar olarak sunmaktayız.
Bu nedenle Virtüöz Piyanist adlı bu çalışmamızı genç piyanistlere, öğretmenler ve okul yöneticilerine önermekle onlara gerçek bir hizmet sunduğumuza inanıyoruz.
Yayın Evi : Portemem Yayıncılık


Ayen Software tarafından yayınlanmıştır!


ÜRÜN KARGOLAMA SÜRESİ
Stok Kodu " _7 " şeklinde biten ürünler 24 saat içerisinde kargoya verilmiş olur. " örnek stok kodu :  far_SCS-27_7 " Diğer ürünlerde ise temin ve gönderim süresi yaklaşık 3 iş günüdür. Zillerde bu süre imalat aşaması sebebi ile 5 Güne çıkabilir. 




Stok Kodu mem_9786055992712_7
Barkod 9786055992712
EAN 9786055992712
Kategoriler Tuşlu Kitapları
Markalar PORTEMEM YAYINCILIK
Etiketler Portemem Ynl. Hanon Piyano Metodu N11.1154
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap